Ce este emotia?Cum se poate defini emotia? Cum apare?  
Emotie se numeste ceea ce simti in situatii extreme cum ar fi placerea, neplacerea, spaima sau cand incerci ceva nou. Emotiile chiar daca apar in situatii diferite, ele sunt cele care ne fac oameni, oameni cu suflet, oameni ce iubesc sau urasc sau simt orice altceva in legatura cu o alta persoana sau lucru.
  Orice sentiment ai simti, el te face sa fii om. A fi neom inseamna sa fii indiferent, sa nu simti nimic, sa nu te framante nimic, sa faci orice pentru bunastarea ta, fara sa te gandesti la nimeni si nimic.
  Chiar daca sentimentele nu sunt pozitive, sunt acolo pentru ca ceva s-a intamplat, sunt acolo pentru ca simti si ele se pot schimba oricand, la fel cum se spunce ca intre iubire si ura nu este decat un pas (si inapoi tot un pas este).


 Ce simtim?
Emotiile se pot manifesta diferit de la om la om, dar cel mai sensibil punct al omului este deobicei stomacul in aceste situatii. Acei fluturi din stomac, acea nelinistire se poate trasforma chiar in greata... depinde cat de intensa este emotia. Alte feluri de manifestare corporala a emotiei ar fi lesinul, dar si acesta tot in situatii foarte intense...
As vrea sa stiu cum se manifesta la voi emotia :) Ce simtiti?


4 comentarii:

  1. unii poate tremura cand sunt coplesiti...

    RăspundeţiȘtergere
  2. multzumesc frumos cred ca asta e cea mai..clara definitie a emotiei..bv ;) mi-ati fost de mare ajutor:):)

    RăspundeţiȘtergere
  3. mia fost de mare aj mersii!!!

    RăspundeţiȘtergere